Els Amics del Teatre som una entitat sense ànim de lucre i la nostra finalitat és oferir  una programació teatral estable a Vila-seca. Cada any, entre hivern i primavera, organitzem un cicle d’espectacles, que ens ha permès donar veu a les companyies del territori i també a talents emergents, sense deixar de banda els grans noms de l’escena catalana.

Entenem les arts escèniques com una expressió cultural que ens fa més grans com a persones. Que desperta i remou els nostres sentiments i encén el nostre esperit crític. D’aquí la nostra voluntat de fer-lo arribar a tothom.

Actualment els Amics del Teatre comptem amb més d’un centenar de socis.

A dalt el teló!

El 21 de setembre de 1999, un grup de persones amb una afició comuna, el teatre, eren convocades per Josep Graset, en aquell moment regidor de cultura de l’Ajuntament de Vila-seca, per tal de proposar-los una idea: unificar esforços en pro de crear una entitat que impulsés el teatre a la nostra vila. L’objectiu era involucrar la societat civil en la configuració de la programació teatral de Vila-seca. Neix així Els Amics del Teatre de Vila-seca.

Des d’un primer moment l’associació es va marcar el repte de difondre el teatre, i per extensió totes les arts escèniques, entre la població. Des de llavors, l’activitat principal de l’associació s’ha centrat en una programació anual aconseguint un petit públic fidel. Però ja han passat més de 15 anys des d’aquell dia i ens toca fer balanç, afrontar nous reptes i plantejar-se noves línies de treball que ens permetin arribar a un públic més extens.

És el moment de redefinir-nos en busca de nous al·licients que ens permetin afrontar el futur amb empenta.

Ser o no ser

La missió dels Amics del Teatre de Vila-seca va més enllà d’oferir únicament una programació teatral, també pretén sensibilitzar la societat en vers el teatre, apropar-lo a la població, facilitar-ne l’accés i fer-ne difusió.