L’any 2016 el vam començar amb molta empenta i vam emprendre una nova trajectòria que ens ha portat molts bons resultats.

Primer de tot, volem destacar un canvi en el nostre perfil que vam poder materialitzar amb una nova pàgina web de la qual estem molt contentes. Creiem que aquest web ens situa i ens obre al món. Aquest no només ens permet informar de la programació i de les activitats sinó que també, donar a conèixer l’organització, els nostres valors i la nostra trajectòria, opinar i donar informació complementària mitjançant el blog vinculat.

Aquest any també vam començar una nova línia de treball mitjançant la col·laboració amb altres entitats de Vila-seca, la Societat el Centru i La Tramoia, que ens ha permès oferir activitats fora de la programació. Gràcies a aquesta iniciativa vam participar en la programació de la Festa Major de Sant Antoni amb l’espectacle Baby Jane i també a la Marató de TV3 amb el Poema de Nadal, activitats que ens han fet especial il·lusió justament perquè vam poder aportar el nostre granet de sorra en l’organització de les festes oferint una obra de teatre i també, participar en un esdeveniment social com és la Marató de TV3 que ens va permetre fer la nostra petita contribució.

D’altra banda i per primer cop en la nostra trajectòria, vam voler començar la temporada amb un acte de presentació on vam donar a conèixer les obres programades i vam convidar als assistents a un petit pica-pica. L’espectacle de microteatre Moliskine, a taquilla inversa, va donar el tret de sortida al que seria la línia de la programació 2016. Malgrat els pocs assistents, va ser un començament molt especial per nosaltres perquè ha significat un punt de partida que hem de madurar i repensar però amb què ja hem trencat el gel.

La programació ha estat fortament marcada per espectacles produïts al nostre territori i la bona assistència de públic ens va permetre de programar un petit cicle de tardor. Com a novetat, algun dels espectacles es van oferir amb taquilla inversa. En total, durant aquest 2016, han sigut 10 els espectacles oferts, tots produïts al Camp de Tarragona. El fet d’haver pogut donar visibilitat als espectacles de casa nostra ens satisfà enormement.

Per altra banda, mantenim si fa no fa el nombre d’Amics respecte a l’any passat, el suport dels quals ens és de molta ajuda i ens anima a seguir treballant. També hem vist recompensat l’esforç esmerçat en comunicació, el qual ens ha reportat més presència en premsa i més seguidors en les xarxes socials, Twitter i especialment Facebook.

 

El 2016 en xifres

Amics: 80

Seguidors Facebook: 410

Mitjana de públic assistent per espectacle: 68 persones

Ingressos

  • Entrades: 3.751,11€
  • Quota socis: 960,00€
  • Subvencions i altres ajuts externs: 10.000€

Despeses

  • Espectacles: 12.902,00€
  • Drets d’autor: 296,37€
  • Cost total infraestructures: 1.954,64€
  • Publicitat: 1.443,26€
  • Altres despeses (comissions, taxes i impostos): 528,20€
  • Aportació a la Marató TV3: 355€

Fons Propis: 2.000€

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.