Gràcies per venir, és molt important per nosaltres que ens acompanyeu avui en l’inici de la temporada 2017. No patiu! Que no us fotrem un rotllo! Només serà un minutet…o dos…o deu…

Aquesta temporada, com ja va ser l’anterior, ens hem volgut centrar en oferir obres que d’alguna manera estan vinculades al nostre territori a excepció de l’obra d’avui que ens porta els aires de ciutat i que també va molt bé de tant en tant per sortir del nostre petit món. Per nosaltres és important donar visibilitat a la nostra gent i així contribuir una miqueta a fer Camp de Tarragona, a veure si ja ens anem creient que som la segona conurbació de Catalunya i que sí, que aquí també es fan coses.

El nostre pressupost ens dona per oferir-vos cinc obres:

  • Avui comencem la temporada amb un tribut a Pepe Rubianes, el gran Pepe que tan bé ens ho va fer passar en aquest mateix teatre. Segur que esteu tots delirosos de veure-la.
  • La divertidíiiiisima Arsènic i puntes de cuixí de la companyia cambrilenca La Teca que acaben de celebrar el seu 50è aniversari i per molts anys!
  • Una casa a l’est, protagonitzada per l’Arantxa Ruiz, una vilasecana que ha volat de casa nostra per poder treballar d’actriu
  • La Tramoia de Vila-seca que enguany estan d’aniversari, la segona tongada fa 25 anys! A veure si arriben als 50 dels de Cambrils! S’han llançat amb un musical, valents! El dia més foll, gran comèdia.
  • I per acabar, més històries de llençols. La companyia Entrellaçats de Tarragona tornaran enguany després de l’éxit de l’any passat.

De la mateixa manera també es important per nosaltres participar en les festes del nostre municipi. L’any passat vam estar molt satisfetes de poder contribuir juntament amb La Tramoia amb una obra de teatre dins el programa de la festa major. Lamentablement enguany no ha estat possible per raons de programació i ens ha sabut molt de greu però ja estem preparant activitats de cara a Sant Jordi juntament amb la col·laboració de La Tramoia, El Centru i el Centre d’Estudis Vila-secans Maria Elena Maseras. Perquè una altra de les coses que més ens agraden és poder col·laborar amb altres entitats del nostre poble i crear noves sinergies, la gran paraula! Vull dir unificar esforços per poder oferir més espectacles i fins i tot participar amb la Marató de TV3, experiència que ens agradaria molt tornar a repetir .

L’any passat va ser un bon any per nosaltres. Gràcies a l’éxit de la temporada ens vam poder permetre oferir un petit cicle a la tardor. Esperem que enguany encara sigui millor i això ens permeti de tirar endavant més activitats, projectes, idees, somnis…. ja desvariejo. Si voleu saber més sobre el resultat de l’any passat, podeu consultar la memòria d’activitats al nostre web dins el blog.

Al web també podeu trobar tota la informació sobre les obres, l’organització, d’on som, d’on venim i a on anem…. o esperem anar. Sapigueu també que teniu la possiblitat de fer-vos Amics i que per una única quota anual de 12€ gaudireu del 50% en el preu de l’entrada. Per més informació…al web amicsdelteatrevila-seca.org

I això és tot Amics!

Què disfruteu de l’obra amb en Ferran Terraza i esperem veure-us moltes vegades més.

Ei! A què no ha sigut tan rotllo com us esperaveu?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.