Data: Diumenge 14 de juny de 2015, 19:00h

Lloc: Sala El Centru

Coses que dèiem avui

Coses que dèiem avui són tres relats d’amor i desamor que combinen l’humor i la tragèdia, amb un denominador comú: la infidelitat. A la vista de tothom, les tres parelles protagonistes viuen situacions íntimes, delicades o decididament violentes.

Coses que dèiem avui és també el títol d’una cançó dels Beatles. Els autors, Neil Labute i l’actriu i traductora Cristina Genebat, van modelar cada diàleg. La pausa i el silenci parlen per si sols de la persona i dels sentiments i els porta a viure el moment de la seva vida, que els ha dut el destí.

Amb aquesta obra, La Tramoia de Vila-seca volem fer un pas més en el món de la interpretació amb un nou repte dins el teatre contemporani i actual, deixant-nos embolcallar, una altra vegada, per les relacions i els sentiments que l’ésser humà necessita per créixer, per viure i per morir. Coses que dèiem avui són les paraules expressades que s’emporta el vent cada segon que passa, però l’essència d’elles… es manté dins el nostre cor mentre roman a la nostra vida.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.