Data: Dissabte 29 d’octubre de 2016, 22:00h

Lloc: Sala El Centru

Preu: 10€ (50% descompte presentant el carnet dels Amics)

Companyia: Projecte Longànime

Espectacle en castellà

Comèdia irreverent.

En Alta Mar és una peça teatral que ofereix una visió crítica del món contemporani mitjançant uns personatges que es veuen obligats a prendre decisions polítiques per sobreviure, tot estirant el fil de la realitat fins arribar a l’absurd. L’obra, que es caracteritza per una singular càrrega irònica, explora el comportament humà, l’alienació i l’abús de poder.

Tres homes que han trobat refugi en una balsa després d’un naufragi i que no disposen de res per menjar, discuteixen sobre qui d’ells ha de ser menjat pels altres dos. L’absurda conversa que sostenen al voltant de quina és la solució més “justa” per solucionar el problema no només serveix per retardar la resolució del conflicte, també l’embolcalla d’un suposat caràcter intel·lectual o filosòfic malgrat ser finalment el resultat de la llei del més fort.

Amb ingredients com la ironia, els jocs, les aliances, les estratègies i l’humor aquest espectacle ens permet observar un món que reflexa l’essència primària de l’ésser humà. El text és ric en la seva construcció discursiva i aconsegueix arribar a un ampli espectre de públic a través del seu humor irreverent.

Director: Lluís Graells

Actors: Carles Bigorra, Gerard Domènech i Quimet Sorio

 

Companyia: Projecte Longànime

Projecte LONGÀNIME neix amb aquest primer espectacle. Els seus integrants tenen un bagatge professional extens i, tot i haver-se creuat força vegades en treballs variats, aquest és el seu primer espectacle com a equip. L’objectiu és un: servir teatre directe, proper, adapta-
ble a qualsevol espai, sorprenent i còmic.

http://www.diarimes.com/noticies/reus/2016/05/17/una_nova_companyia_teatral_neix_reus_3540_1092.html

http://delcamp.cat/reusdiari/noticia/1543/la-companyia-teatral-reusenca-projecte-longanime-es-presenta-a-cal-masso-amb-en-alta-mar

poster-en-alta-mar-b

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.