Data: Dissabte 21 de maig de 2016, 22:00h

Lloc: Sala El Centru

Preu: 10€ (50% descompte presentant el carnet dels Amics)

Producció: Sala Trono

Comèdia intensa i profundament humana on el diàleg còmic i la música lleugera construeixen una reflexió desacomplexada sobre el sentit real de l’art en el món en que vivim, sobre la satisfacció i la felicitat en les relacions de parella i, en general, sobre tot allò que ens trobem el dia que deixem de ser joves, deixem de tenir tota la vida per davant i ens adonem que, si no fem alguna cosa per evitar-ho, la nostra vida serà així fins als darrers dies. És això el que volíem?

I si ara, simplement, ho deixéssim estar? Hem travessat el país en cotxe innumerables vegades, hem actuat a locals ruïnosos, hem mantingut llargues i pesades converses amb empresaris indesitjables i ens hem deixat la pell en cada concert; hem renunciat a amics, a aficions i a estones d’oci, hem regalat les nostres vacances, les nostres hores de son, hem deixat de fer viatges; ho hem donat literalment tot per aconseguir el nostre somni. Però avui tenim 37 anys i poc a poc comencem a adonar-nos que la vida que havíem somiat no té resa veure amb aquesta. Aleshores per què no ho deixem estar? Simplement. Per què no ens acomiadem amb un últim gran concert i ho deixem estar.

Autor: Joan Yago

Actors: Anna Moliner i Joan Negrié

Director: Joan Maria Segura Bernadas

Coreografies: Joan Maria Segura

Disseny de llums: Marc Salicrú

Disseny d’espai vestuari: Albert Pascual

Direcció musical i arranjaments: Xavier Mestres

Ajudant de vestuari: Paloma Arza

Assessorament caracterització: Angels Salinas

Ajudant de producció: Oriol Grau

Premsa: Maria Bravo

Disseny gràfic i fotografies: Jordi Egea

Producció executiva: Joan Negrié

Gerència: Yolanda Rovira

Cap tècnic: Ramon Beneito

Joan Yago

Va néixer a Palma. És llicenciat en Direcció i Dramatúrgia per l’Institut del Teatre de Barcelona. Ha escrit i adaptat distintes peces per a teatre: Un Lloc Comú (Premi Ciutat d’Alzira 2014) Bluf (Premi Quim Masó 2014) La Nau dels Bojos (Premi Adrià Gual 2012), L’Editto Bulgaro (2012), Martingala (2012), República Bananera (2012), No sóc Dean Moriarty (2011) o Feísima enfermedad y muy triste muerte de la reina Isabel I (Premi del públic i Premi del jurat a Fira Escènia 2011).

És responsable de l’adaptació de textos clàssics com Traduccions/Translations de Brian Friel per LaPerla29 o Rinoceront de

És membre fundador de la companyia de teatre independent La Calòrica i ha participat al Segon Torneig de Dramatúrgia de Temporada Alta amb l’obra Gossos Perduts. És professor d’Art Dramàtic a centres com: Eòlia Escola Superior d’Art Dramàtic, Elisava Escola Universitària o Escola Municipal de Teatre de Palma.

Joan Ma Segura Bernadas

Va néixer a Sant Vicenç de Castellet. És llicenciat en Direcció i Dramatúrgia a l’́Institut del Teatre de Barcelona. Ha dirigit el concert Amarcording del grup vocal Amarcord i Junts del grup vocal Deu de Veu (Teatre Coliseum), el musical Lo tuyo y lo mío (Teatre Capitol), Udol amb textos de Marilia Samper (Espai Lliure-Teatre lliure-Festival Grec), El crim de Lord Arthur Savile d’Egos Teatre (Sala gran del Teatre Nacional de Catalunya- Per aquest espectacle ha estat nominat com a millor director d’escena als Premios de Teatro Musical 2011-12 i als Broadwayworld Spain 2011-12), El somni d’una nit d’estiu de W. Shakespeare amb Parking Shakespeare (Parc de l’Estació del Nord), Killer, un thriller musical per a un actor i tres músics de Guillem Clua i Xavier Mestres (Sala Muntaner i La Villarroel), El jardí de les malícies, conjuntament amb Teatre al Detall (Versus Teatre), La casa sota la sorra, d’Egos Teatre (Sala gran del Teatre Nacional de Catalunya), Contra el progrés d’Esteve Soler amb la companyia Teatre al detall (Sala Beckett), 10 anys, 10 veus, concert de celebració del 10è aniversari de l’Auditori (Auditori de Barcelona), AND19 (Teatre del Raval), NO, Companyia Vincles de Víctor Rodrigo (Teatre TGB), Sóc una bruixa, tres contes de Mercè Rodoreda (Fira Mediterrània de Manresa), Trakatap (Companyia Trakatap) (Versus teatre), Ruddigore o la nissaga maleïda, d’Egos teatre (Versus teatre- Per aquest espectacle va ser nominat com a millor director d’escena als Premios Gran Vía de Teatro Musical 2007-08).

Ha dirigit també espectacles per a públic familiar: L’Endrapasomnis (Premi de la Crítica 2015) de la companyia Teatre Al Detall (Mostra d’Igualada), El Planeta Lares de Daniela Feixa amb la Cia Q-Ars Teatre (La seca), Llepafils de Jordi Palet amb Teatre Al Detall (Jove Teatre Regina), En Joan sense por (Premi de la Mostra d’Igualada 2009), d’Egos petits.

Ha fet d’ajudant de direcció de Josep Maria Pou, Elisenda Roca, Xavier Albertí, Pep Pla, Esteve Polls i Tom Bentley-Fisher.

Ha coreografiat diversos espectacles i ha participat com a actor en espectacles com Quan encara no sabíem res (escrita i dirigida per Josep Maria Miró), Flor de otoño i Adéu a Berlín (Josep Costa), La generala (Paco Mir), Gaudí (José Antonio Gutiérrez i Elisa Creheuet), Mass (Joan Oller), Amadeus (Àngel Alonso), West Side Story (Ricard Reguant), Sol, poniol, dos tallats i un curt de cafè amb sacarina (Tamzin Towsend), Drácula, el musical (Pepe Cibrián).

Com a docent ha treballat a l’Institut del Teatre fent de professor d’interpretació i dirigint el Taller de 4art de musical Rent de Joanathan Larson (Teatre Ovidi Montllor) i El temps de Planck de Sergi Belbel i Òscar Roig (Teatre Estudi) i a l’Stage Internacional de Dansa de l’estudi Anna Maleras en els tallers de Teatre Musical.

Ha estat professor de dansa/teatre al Col.legi del Teatre, d’interpretació a les escoles Eòlia i Memory i professor de coreografia al curs per a mestres CaixaEscena de la Fundació La Caixa.

Anna Moliner

L’Anna Moliner va debutar el 2004 amb Mar i Cel de Dagoll Dagom. Amb la mateixa companyia va fer altres musicals com Boscos Endins (Premi Butaca com a milor actriu de musical) i Aloma. Després va passar a formar part de la Companyia T6 del Teatre Nacional de Catalunya estrenant textos com A mi no em diguis amor, de Marta Buchaca, Vimbodí versus Praga, de Cristina Clemente, Lluny de Nuuk, de Pere Riera, o Una història catalana, de Jordi Casanovas, Gang Bang, de Josep Maria Miró, T-Error, de Jordi Oriol, o Voyager, de Marc Angelet. Els seus últims muntatges teatrals han estat Toc Toc, amb direcció d’Esteve Ferré, Barcelona, de Pere Riera, i els clàssics Liceïstes i cruzados (nominada als Premis de la Crítica), de Serafé Pitarra i direcció de Jordi Prat i Coll, i No feu bromes amb l’amor, d’Alfred de Musset i direcció de Natàlia Menéndez.

A la televisió és coneguda per la sèrie La Sagrada Família de TV3 i el Club Súper3.

El passat octubre va debutar com a cantautora amb el seu àlbum Scents.

Joan Negrié

Teatre:

  • Dignità autonome di prostituzione. Betta Cianchinni i Luciano Melchionna direcció: Luciano Melchionna. Teatro Brancaccio (Roma) Teatro Colosseo (Turí) Teatro Bellini (Nàpols) Teatro Paisiello (Lecce)
  • Krum. Hanoch Levin Direcció: Carme Portaceli. Mercat de les flors i Teatre Lliure
  • El loco y la camisa. Nelson Valente Direcció: Nelson Valente Teatre Romea
  • Barcelona. Text i direcció: Pere Riera Teatre Goya i gira Catalunya.
  • El don de las sirenas. Pere Riera. Direcció: Nelson Valente. Sala Trono i Sala Beckett.
  • La nostra Champions particular. Text i direcció: Cristina Clemente. Teatre Gaudí
  • Parlour Song. Jez Butterworth. Direcció: Magda Puyo. Teatre Bartrina de Reus- Teatre Goya de Barcelona- SALA TRONO de Tarragona
  • Els bojos del bisturí. Ray Cooney. Direcció: Àngel Llàcer. Teatre Condal
  • Gang Bang (Obert fins l’hora de l’Àngelus). Text i direcció: Xose Miró. Projecte T6. Teatre Nacional de Catalunya
  • Vimbodí vs Praga. Text i direcció: Cristina Clemente. Projecte T6. Teatre Nacional de Catalunya
  • Angelus Novus. Juan Mayoga. Direcció: Miquel Ángel Fernández. Teatre Bartrina Reus
  • La marató de Nova York. Edoardo Erba. Direcció: Juan Carlos Martel. La Vilaroel i Sala Trono
  • Lluny de Nuuk. Text i direcció: Pere Riera. Projecte T6. Teatre Nacional de Catalunya
  • A mi no em diguis amor. Marta Buchaca. Direcció: Marta Buchaca. Projecte T6. Teatre Nacional de Catalunya
  • M de mortal. Text i direcció: Carles Mallol Projecte T6. Teatre Nacional de Catalunya
  • Mama Medea. Tom Lanoye. Direcció: Magda Puyo. Teatre Romea.
  • El lleig. M. von Mayenburg. Direcció: Juan Carlos Martel. Sala TRONO, teatre Tantarantana i gira Cataluya.
  • Tirant lo Blanc. Joanot Martorell. Direcció: Calixto Bieito
  • Carnaval. Jordi Galceran. Direcció: Sergi Belbel. Gira Catalunya.
  • La felicitat. Javier Daulte. Direcció: Javier Daulte. Festival Grec 2006 Teatre Romea Barcelona i gira Catalunya.
  • Tenim un problema. Frank Vikery. Direcció: Àngel Llàcer. Teatre Villarroel i gira Catalunya.
  • Ja en tinc 30. Jordi Silva. Direcció: Àngel Llàcer. Teatre Condal i gira Catalunya.
  • Super-rawal. Eric Bogosian. Direcció: Marc Martínez. Gira España.
  • Follies. Josep Costa. Musical gamberro de creació. Direcció: Josep Costa. Atenbrut teatre.
  • El somni d’una nit d’estiu. William Shakespeare. Direcció: Àngel Llàcer. Teatre Borràs, Teatre Principal i Gira Catalunya
  • The Full Monty. David Yazbek’s y Terrence Mc Nally. Direcció: Mario Gas. Teatre Novedades.

Televisió:

  • Isabel. TVE
  • El comisario. Tele 5
  • Porca misèria. Direcció Joel Joan. TV3
  • Los Serrano. Direcció Àlex Pina. Tele 5
  • Pets&pets. Direcció Sergi Shaaff. TV3
  • Moncloa. ¿dígame?. TV3
  • La cosa nostra. TV3
  • Plats Bruts. TV3
  • Malalts de tele. TV3

Cinema:

  • Cerca de tu casa. Direcció: Eduard Cortés
  • Sonata per un Violoncel. Direcció: Anna Ma Bofarull
  • 2014 Barcelona 1714. Direcció: Anna Ma Bofarull

 

Cartell You Say Tomato

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.