Data: Diumenge 2 d’abril de 2017, 19:00h

Lloc: Sala El CentruTotes les entrades

Preu: 10€ (50% descompte presentant el carnet dels Amics)

Companyia: La Teca Teatre

Gran comèdia .

EEUU, 1940. Abby i Marta Brewster, dues velletes encantadores que viuen a Brooklyn tenen una manera molt especial de practicar la caritat…
Una història, que ens condueix per un viatge de la mà d’un humor negre molt intel·ligent, on situacions ben sinistres es transformen en situacions delirants que ens porten cap a un desenllaç inesperat.
Aquesta obra de Joseph Kesselring va ser portada al cine per Frank Capra i al nostre país es va estrenar amb el títol Arsénico por compasión.

Director: Tere Franch

Abby Brewster: Montse Parra
Sra. Harper: Elisabet Capella
Teddy Brewster: Pep Pellicer
Agent O’Hara: Alexis Curto
Agent Klein: Xavi Ortoneda
Marta Brewster: Carme Pascual
Elaine Harper: Roser Costa
Mortimer Brewster: Joan F. Cerrato
Senyora Gibbs: Tere Franch
Jonathan Brewster: Joan Ortoneda
Doctor Eistein: Pere Francesc
Tinent Rooney: Dani Morell
Senyora White: Mercè Morell

Companyia: La Teca Teatre

http://latecateatre.com/

La Teca Teatre, no s’ha dit sempre així, l’any 1966 es va crear el col·lectiu GRUP DE TEATRE DEL CASAL. Es dedicàven, bàsicament, a representar obres del teatre clàssic català tipus: He mort el llop!, De genolls en terra, Satanàs!, Repica que pica, fes dagues, daguer!

A partir del 1984, Evolucionen cap a una nova manera d’expressar-se i d’arribar al públic amb textos incisius, divertits, que connectin amb l’espectador d’una manera directa i amb una escenografia que s’ha reduït a la mínima expressió, minimalista, practicament inexistent. Des de llavors podem trobar en el seu repertori títols com Un barret de palla d’Itàlia, El Burguès gentilhome, Pel davant i pel darrere, Revolta de bruixes, Criatures, Spot, Políticament Incorrecte o El Florido Pensil. També han dut a terme espectacles de creació pròpia com 30 comprimits,Bona nit i bona hora i bona mort quan sigui l’hora o La família bé, gràcies  i han fet espectacles de carrer, performances, inauguracions, recitals de poemes i cançons.

La Teca Teatre entenen el teatre com una forma de comunicació, com un joc, com una manera de viure i de veure el món. I però sobretot, volen divertir i divertir-se. Aquest és l’esperit del traiatu!!

http://www.revistacambrils.com/index.php?c_noticia=22613

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.