Data: Dissabte 1 de juliol de 2017, 22:00h

Lloc: L’Hort del Centru

Preu: 10€ (50% descompte presentant el carnet dels Amics)

Companyia: Entrellaçats Cia. Arts escèniques

Classificació: No apte per a menors de 16 anys

Una vetllada diferent de relats eròtics.

Després de l’èxit de la temporada passada, torna al Centru amb noves històries.

Tot un seguit de relats curts i entrellaçats que parlen d’això: de sexe! De com el vivim, el sentim, el somiem… relats carregats de passió, odi, obsessió, amor i sobretot sexe. De forma dramàtica o amb tocs d’humor els actors conviden a portar-se a casa la historieta que més els hi agradi.

L’espai escènic completament nu és l’inici. El públic proper i expectant. Uns actors que irrompen entre els espectadors… i de cop i volta es desplega un llençol… que comenci la funció!

Actors i actrius: Anna Fortuny, Cristina Masdeu, Encarna Laínez, Josep M. Piñol, Laura Reverté, Òscar Solé, Roser Martínez i Sergi Torrents

Autor dels textos: Òscar Solé

Tècnica de llums i so: Helena Alies

Entrellaçats Cia. Arts escèniques

Neix de la unió de diferents actors i actrius del Camp de Tarragona una mica per casualitat. A un dels components, l’autor dels textos, se li proposa fer alguna cosa pel dia de Sant Jordi d’aquest 2015. El seu cap es posa a barrinar i sorgeixen d’ell un seguit d’històries curtes, molt teatralitzables. Ens les presenta a la resta de la companyia i ens posem a treballar! I el resultat: una vetllada de relats eròtics feta amb molt de carinyo per a que el públic s’ho passi d’allò més bé!

Tots els components d’Entrellaçats han treballat amb altres grups de teatre amb anterioritat, així doncs l’experiència de cadascú ha fet possible aquesta unió d’enginy i delicadesa per presentar una vetllada rodona a l’espectador.

http://www.diarimes.com/noticies/camp_tarragona/2016/12/09/els_relats_erotics_entrellencols_arriben_vilella_alta_12276_1093.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.