Data: Dissabte 4 de març de 2017, 22:00h

Lloc: Sala El Centru

Preu: 10€ (50% descompte presentant el carnet dels Amics)

Companyia: Ferran Terraza

Tribut a Pepe Rubianes.

Un altre actor que sap que no és Pepe Rubianes però que des del respecte profund per la seva figura i el seu art s’atreveix a oferir-se com un nou canal de la seva magia. Únicament la seva veu, la seva presència i les seves històries en l’escenari buit convoquen l’esperit d’algú que ens va fer feliços tantes vegades que no volem, no podem oblidar.

Es tracta d’un homenatge en viu i en directe a un còmic que va traspassar les fronteres del cor dels espectadors per quedar-se en la seva memòria. A través de les seves històries més emblemàtiques, us convidem a un recorregut per alguns dels millors espectacles, des de Pay-Pay a Rubianes, solamente, passant per Scum, pretenem mantenir viu el seu llegat. Un llegat que va mé enllà del fenomen popular que en les últims anys de la seva carrera li va donar la fama i va aconseguir omplir el la Sala 1 del teatre Capitol durant deu anys.

Textos: Pepe Rubianes

Actor: Ferran Terraza

Direcció: Walter Cots

Caracterització: Poli Cantero

Regidoria: Pilar Nolla

Tècnic de so: Ferran Aromi

Diseny gràfic: 20CMStudio

Màrketing: Esther Nogué

Productor ejecutiu assiciat: Valti Roda

Producció Ejecutiva i Management Toni Coll

Ferran Terraza és un barcelonés de Sant Martí de Provençals. Actor protagonista de la internacionalment coneguda pel·lícula REC, de Jaume Balagueró i Paco Plaza, participant posteriorment a REC2 i REC4 Apocalipsis. Altres títols de la seva filmografia són, entre altres, Messi (dirigida per Alex de la Iglesia), 25 Kilates (Patxi Amezcua), Mejor que nunca (Dolors Payàs), Disección de una tormenta (Julio Soto), Els sense nom (Jaume Balagueró), Un cuento de navidad (Silvia Quer), Trash (Carles Torras).

En teatre ha treballat en una vintena d’obres, entre les quals destaquen Les obres completes de William Shakespeare (abreujades) amb la direcció de Jess Winfield, Gòtic Urbà(dir. James de Paul), Homes i No (Pere Daussà), Maleïts (Josep Pere Peyró), Aijafadrim (o el rosari de l’aurora) (Angel Alonso), Edmond (Toni Kitlinsky), Somni d’una nit d’estiu (Pitus Fernàndez), Historias de la puta mili….en Irak (Angel Alonso), Cartes d’amor (Josep Ma Vidal), Les tres germanes (Ariel García Valdés), El martirio de San Sebastian (La Fura dels Baus), Títol per determinar (Iván Morales), Tras la puerta (Marc Gonzáles de la Varga).

En televisió, ha intervingut en sèries com Kubala, Moreno i Manchón, El cor de la ciutat, La Via Augusta, Psicoexpress, Laberint d’ombres, Estació d’enllaç, Aguila Roja, Pelotas, Yo soy Bea, Sin tetas no hay paraiso, Hospital Central, Los hombres de Paco.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.