Data: Dissabte 24 d’abril de 2021, 19.30h
i Diumenge 25 d’abril de 2021, 19.30h

Lloc: Sala El Centru

Preu: 15€ (8€ presentant el carnet dels Amics)

 

[/box]

Comèdia.

DOBLES PARELLES. L’univers d’una parella està en constant transformació. Les distàncies s’eixamplen a partir del Big Bang primigeni, l’enamorament inicial deriva en estima profunda, el desfici de les primeres trobades ara és una simple rutina, les manies de Venus no s’entenen a Mart i viceversa. La comunicació s’estronca per les interferències externes. De vegades falta oxigen a l’atmosfera i tot això es complica quan s’entra en contacte i es col·lisiona amb altres universos, de naturalesa diferent, i que l’envolten i l’afecten.
Un vespre qualsevol. Una parella qualsevol. Un pis qualsevol.
La Natàlia i el Xavi arriben a casa després d’una jornada de feina especialment dura. Per fi es troben a casa, al seu refugi. Un dia més… i un dia menys.

L’obra és una comèdia àcida sobre la quotidianitat d’una parella… de la parella, en general. Els somnis, les pors, les inseguretats, els conflictes, els records i les relacions i vida social fora de la parella es posen sobre la taula… on no s’hi poden posar els peus.

Dobles parelles és el tercer text que s’estrena de l’actor vila-secà Robert Rodríguez. El primer va ser Resguard Doc (2018), una comèdia d’embolics dialèctics que s’inspirava en l’aclamada Reservoir Dogs, l’opera prima de Quentin Tarantino. L’any 2019 estrenava una peça de microteatre titulada Suïcides, la qual va obtenir el segon premi al I Concurs de Microteatre de Santa Oliva.

Interpretació:
Alícia Bescós
Robert Rodríguez

Direcció:
Josep Forasté

Escenografia:
La Tramoia

Il·luminació:
Ramon Beneito

Escenografia:
La Tramoia

Maquillatge i perruqueria:
Pineda Aguilar

Fotografia:
Toni Bonet

Imatge gràfica:
Robert Rodríguez

Premsa:
Anna Plaza

Robert Rodríguez Fibla és integrant de La Tramoia ben bé des de la seva refundació, l’any 1992. A més, d’un temps ençà ha donat un impuls a la seva carrera interpretativa més enllà dels escenaris vila-secans. Ha realitzat cursos d’interpretació davant de càmera amb Joan Frank Charansonnet i ha participat en diverses de les pel·lícules produïdes i dirigides per aquest actor: Doctrina, Pàtria, Annunaki i Terra de Telers. També ha participat en diversos curtmetratges, documentals, aplicacions i spots publicitaris.
També col·labora amb el grup de reconstrucció històrica Thaleia i amb les companyies teatrals Fabulae Tarraconensis de Tarragona i TEBAC de Reus

Crítiques

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.