Data: Dissabte 18 de juny de 2022, 19.30h
Diumenge 19 de juny de 2022, 18.30h

Lloc: Sala El Centru

Preu: 15€ (8€ presentant el carnet dels Amics)

 

Teatre.

Un marit ideal va ser escrita al Londres victorià del segle XIX i l’esperit del lloc i l’època impregnen l’obra que, d’altra banda, és plenament actual, perquè parla de les trifulques i els enganys del poder.
En Robert és un diputat respectable, d’honorabilitat inqüestionable. Fins que arriba algú que li qüestiona, recordant-li que els seus inicis polítics són més aviat galdosos. Quin preu estarà disposat a pagar perquè no s’escampi el secret? La trama del 3%, i les martingales de les llotges del Bernaveu no queden tan lluny d’aquesta història.

Amb
Juan Diego Alonso
M. Pineda Badia
Irene Martin
Ester Clavé
Josep Forasté
German Flores
Xavier Graset
Cesc Graset
Laia Marbà
Laura Pardo
Robert Rodríguez
Anna Plaza

Direcció
Alícia Bescós

Escenografia i vestuari
La Tramoia

Música
La Tramoia

Cap tècnic i llums
Ramon Beneito

Maquilateg i caracterització
Pineda Aguilar

[/tab]

Oscar Wilde. Oscar Wilde va ser un poeta, novel·lista i dramaturg irlandès, el nom del qual era Oscar Fingal O’Flahertie Wills Wilde. Després d’escriure en diferents formes al llarg de la dècada de 1880, es va convertir en un dels dramaturgs més populars de Londres a principis de la dècada de 1890. Se’l recorda sobretot pels seus epigrames i obres de teatre, per la seva novel·la El retrat de Dorian Gray, i per les circumstàncies de la seva condemna per “indecència greu” pels seus acte homosexuals consentits, que va esdevenir un dels primers “judicis a famosos” de l’època moderna. Va complir condemna en presó.

Al seu teatre retrata la veritable cara de la societat noble de la seva època. Demostra en cadascuna de les seves obres ser un gran coneixedor del comportament i el pensament humans, i fa un ús freqüent de la mordacitat comunament associada a l’humor anglès.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.