Data: Diumenge 13 de maig 2018, 19:00h

Lloc: Sala El Centru

Preu: 10€ (50% descompte presentant el carnet dels Amics)

Companyia: La Teca Teatre

Gran comèdia.

Sis personatges amb Trastorn Obsessiu Compulsiu (TOC) coincideixen a la consulta d’una eminència en psiquiatria amb l’objectiu de resoldre els seus problemes. Cadascun d’ells té un TOC particular i diferent del dels altres personatges. El psiquiatre no arriba mai a la consulta i seran ells mateixos els qui hauran d’analitzar els seus respectius trastorns i ajudar-se mútuament, cosa que acabarà en una teràpia de grup que tindrà unes conseqüències delirants i sorprenents…

Repartiment

 

Camilo: Pere Francesch

Blanca: Montse Parra Maria: Tere Franch

Lilí: Roser Costa

Fred: Pep Pellicer

Pep: Joan F. Cerrato

Auxiliar: Alexis Cruto

Direcció

Joan Francesc Cerrato

Regidores

Yolanda Berengué i Roser Piqué

Escenografia

Joan F. Cerrato

Perruqueria i maquillatge

Carme Pascual

Vestuari

La Teca

Llum i so

Pep Prat

Companyia: La Teca Teatre

http://latecateatre.com/

La Teca Teatre, no s’ha dit sempre així, l’any 1966 es va crear el col·lectiu GRUP DE TEATRE DEL CASAL. Es dedicàven, bàsicament, a representar obres del teatre clàssic català tipus: He mort el llop!, De genolls en terra, Satanàs!, Repica que pica, fes dagues, daguer!

A partir del 1984, Evolucionen cap a una nova manera d’expressar-se i d’arribar al públic amb textos incisius, divertits, que connectin amb l’espectador d’una manera directa i amb una escenografia que s’ha reduït a la mínima expressió, minimalista, practicament inexistent. Des de llavors podem trobar en el seu repertori títols com Un barret de palla d’Itàlia, El Burguès gentilhome, Pel davant i pel darrere, Revolta de bruixes, Criatures, Spot, Políticament Incorrecte o El Florido Pensil. També han dut a terme espectacles de creació pròpia com 30 comprimits,Bona nit i bona hora i bona mort quan sigui l’hora o La família bé, gràcies  i han fet espectacles de carrer, performances, inauguracions, recitals de poemes i cançons.

La Teca Teatre entenen el teatre com una forma de comunicació, com un joc, com una manera de viure i de veure el món. I però sobretot, volen divertir i divertir-se. Aquest és l’esperit del traiatu!!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.