Data: Dissabte 30 de juny de 2018, 21:00h i Diumenge 1 de juliol, 19:00h

Lloc: Sala El Centru

Preu: 10€ (50% descompte presentant el carnet dels Amics)

Companyia: La Tramoia de Vila-seca

Comèdia.

Després de l’atracament a un supermercat, un grup d’atracadors es reuneixen en un magatzem abandonat per repartir-se el botí. a partir d’aquí, anirem coneixent les peculiaritats de les seves personalitats i els detalls del cop, desembocant en un final inesperat.

Direcció: Robert Rodríguez Fibla

Interprets: Alícia Bescós, Ester Clavé, Maria Pineda Badia, German Flores, Xavier Grasset i Josep Ma Piñol

La Tramoia de Vila-seca  es va començar a gestar als anys 60, sota la direcció de Pep Graset. El seu primer nom va ser La truita. Als anys 70 es va incorporar una nova generació d’actors, més joves, sota el nom de Pa Torrat. Mantingueren l’activitat fins a meitat de la dècada dels 80, i després d’uns anys de silenci, va reprendre l’activitat teatral el 1992. Des de llavors s’ha mantingut constant amb l’estrena d’almenys un espectacle per temporada.

El nou projecte de la Tramoia també va començar a caminar sota la direcció de Josep Graset, que el 2006 va passar el relleu a la nova generació. Alícia Bescós ha dirigit la majoria d’espectacles produïts des d’aleshores.

Des de la represa de l’activitat, l’any 92, La Tramoia s’ha enfrontat a tots els gèneres i estils. Ha interpretat comèdies estripades com Ostres, xampany i caviar i Accidents domèstics de Ray Conney. També ha fet clàssics de Goldoni i Oscar Wilde i s’ha enfrontat amb textos contemporanis, com El malentès d’Albert Camus i Mort accidental d’un anarquista de Dario Fo. A més, ha fet alguns espectacles de producció pròpia a partir de peces breus d’autors contemporanis i ha participat en múltiples recitals poètics. Des de fa més de deu anys també recita el Poema de Nadal de Josep Maria de Sagarra.

Els integrants de la companyia també han realitzat diversos cursos d’interpretació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.