Data: Divendres 4 de novembre 2022, 21h

Lloc: Sala El Centru

Preu: 15€ (8€ amb el carnet dels Amics)

 

Teatre.

“Les bones intencions” presenta la història de la Paula i el Pere, dues persones completament diferents, que s’uneixen per crear una empresa amb “la millor de les intencions”. Ella, una mare soltera i pobra, que tira endavant venent pastilles d’estranquis. Ell, un empresari d’èxit que en consumeix. Coincideixen en un descampat, per fer negocis il·lícits, però s’entenen i decideixen emprendre’n un altre de ben legal: una empresa especialitzada en festes personalitzades. Què pot fallar?
Ho sabrem quan els encarreguen una festa de temàtica catalana, amb uns convidats molt importants i influents.
L’obra està protagonitzada per Joan Negrié i per Míriam Iscla, que acaba de guanyar el premi Margarida Xirgu a la millor actriu de la temporada. La crítica li ha concedit el premi precisament per aquest paper i també pel que ha fet a l’adaptació de Crim i Càstig, al teatre Lliure. Dos papers a les antípodes l’un de l’altre i que demostren el gran talent interpretariu de Míriam Iscla, una de les fundadores de la companyia T de Teatre.
L’obra està escrita per Marc Artigau, un dels noms destacats de la nova dramatúrgia catalana. El 2017 va guanyar el Premi Quim Massó amb l’obra Alba (o el jardí de les delícies) i el 2019 el Josep Pla amb la novel·la Vigília. La direcció recau en Josep Maria Artigau, un col·laborador habitual de la Trono, on també ha dirigit You say tomato, Les variacions Bilderberg i el musical Killer.

Amb
Joan Negrié
Míriam Iscla

Direcció
Josep Maria Artigau

Escrita
Marc Artigau

[/tab]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.