Data: Dissabte 18 de març 2023, 19:30h

Lloc: Sala El Centru

Preu: 15€ (8€ presentant el carnet dels Amics)

 

Teatre.

“L’èxit depèn només d’un 2% de talent” L. V. Beethoven Aquest és el punt de partida de NOT TALENT.
Una xerrada sobre la fascinació que provoquen les obres d’art fallides i la desídia que provoca sovint el criteri hegemònic.
Una venedora de fum, una decadent cantant multimilionària i una poeta solidària són alguns dels personatges que donaran les claus de l’èxit per a triomfar en aquesta època on tothom vol ser artista.
NOT TALENT
és un espectacle d’humor molt improvisat de la Judit Martín amb la col·laboració de l’Emma Bassas.
Un cant a la mediocritat, un xou que celebra el fracàs.

Amb
Judit Martín

Ideat, escrit i interpretat per
Judit Martín

Ull extern: Emma Bassas
Veu en off: Montse Llussà

Tècnica de llums i so: Emma Bassas

Videos & grafisme: pobre chavala

Fotografia: Sílvia Poch

Judit Martín és una actriu còmica, excel·lent improvisadora i imitadora de Barcelona. Actualment molt popular pels seus personatges de Polònia (TV3), Està Passant (TV3) i Versió Rac1. Li avala artísticament la seva llarga trajectòria al teatre d’improvisació. Una actriu amb enginy.

Va formar part de la primera companyia d’impro de Barcelona fa més de 20 anys i des de llavors no ha parat d’improvisar fent llargues temporades al Teatreneu, Capitol i Sala Barts i va participar en nombrosos festivals internacionals d’impro, tant amb Impro Show com amb el seu actual companyia, Impro Barcelona .

A televisió ha participat en programes i sèries com Mira el que has fet , El programa de Berto , La Nit dels Òscars, ImproStarr, APM? Alguns programes de ràdio en què ha treballat de forma continuada són: Catalunya Ràdio ( APM? ), Onda Cero ( Rabiosa Actualitat ) i Cadena Ser ( Tot és comèdia ).

És la cofundadora de la companyia DeJabugo juntament amb Emma Bassas, amb qui crea, dirigeix ​​i interpreta els seus propis espectacles teatrals (Premi Foc a Escena i premi del jurat Scena Simulacro.11). La seva experiència en la disciplina del clown passa per més de 13 anys com a pallassa d’hospital a Pallapupas i diverses gires amb la companyia franc-argentina Théâtre Organic .

Actualment també col·labora al programa de La 2 Punts de Vista i El Mundo Today i imparteix classes d’improvisació, clown i creació de personatges.

És l’única dona còmica que té el Premi Internacional d’Humor Gat Perich (2018).

[/tab]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.