Data: Divendres 21 de juny 2024, 21h

Lloc: Sala El Centru

Preu: 15€ (8€ presentant el carnet dels Amics)

 

Teatre.

Fins on estaria disposada a arribar una mare perquè la seva filla aconsegueixi allò que vol? Un text que ens parla sense embuts sobre la cultura de la hipersexualització i la pornificació dels i de les menors.
Sobre l’escenari una psicoterapeuta (Marta Marco), repassa les repercussions d’un cas extrem: la filla de vuit anys de la seva pacient vol posar-se pits. A través d’una circumstància que pot semblar-nos aberrant i anormal ens convida a revisar la nostra cultura. Quan, i com, comences a adonar-te que la teva moral està sent dirigida per la cultura popular? L’autora ens llença a través d’aquesta història un punyent “I si?” en una societat en la qual la sexualitat i el gènere són una part tan important de qui som, com ens identifiquem, i com ens definim. Quan és massa d’hora per lluitar pels nostres ideals sexuals?
Monica Dolan, autora d’aquesta peça, és de fet una premiada actriu que ha fet teatre, cinema i televisió. L’hem vist en sèries com Black Mirror o Talking Heads, en produccions cinematogràfiques o, en el teatre, interpretant papers com el de la Karen de la versió teatral d’All About Eve que va dirigir Ivo van Hove. Però aquesta actriu, guanyadora de premis BAFTA i Olivier, també ha escrit i interpretat un espectacle unipersonal que va titular The B*easts i que va portar al Fringe del Festival d’Edimburg l’any 2017 amb un èxit aclaparador.

[/tab]

Autora: Monica Dolan
Traducció: Adriana Nadal
Direcció: Pau Roca
Repartiment: Marta Marco
Producció: Pol Cornudella i Adriana Nadal
Disseny escenografia: Paula Bosch
Disseny d’il·luminació: Guillem Gelabert
Disseny de vestuari: Pol Cornudella
Xarxes: Eladi Bonastre
Fotografia de cartell: Kiku Piñol
Disseny gràfic: Edu Buch

PAU ROCA
Actor i director. Format en interpretació al centre d’art
dramàtic Nancy Tuñón. Ha compaginat la seva
formació amb estudis de direcció cinematogràfica a
l’ESCAC.
El 2013 crea la productora Sixto Paz amb un grup
d’amics. Amb ella, ha fet d’actor a moltes de les obres
estrenades com Pulmons (Sala Beckett, 2014),
hISTÒRIA (sala Beckett 2016) o Pretty (La Villarroel,
2016). També ha estrenat Incerta Glòria amb
dramatúrgia d’Àlex Rigola a partir de la novel·la de
Joan Sales (TNC, 2015), El Público de Federico García Lorca (TNC, 2015), Ivànov de Txékhov (Teatre Lliure, 2017) i Bodas de sangre de Federico García Lorca (Biblioteca de Catalunya, 2017).
A més, amb Sixto Paz Produccions ha fet de director en espectacles com Elvis & Whitney (Teatre Poliorama, 2013), Bruno & Jan (& Álbert) (Círcol Maldà, 2015), hISTÒRIA (Sala Beckett, 2016 i Teatre Lliure, 2017), Dybbuk (Sala Beckett 2017), Tender Napalm (Festival Grec 2017), Bull (La Villarroel, 2018) i Así Bailan Las Putas, (Festival Grec 2019).

MARTA MARCO
Marta Marco i Viñas és una actriu catalana. Ha treballat en teatre, cinema i televisió, és coneguda pels seus papers a Ventdelplà, El coronel Macià i Xtrems.
Filla del també actor Lluís Marco i de Neus Viñas, el seu germà és el jugador de bàsquet Carles Marco. Va estudiar a l’Institut Badalona VII (1990-1994), durant aquests anys va decidir estudiar per ser actriu.[2] Seguidament es va formar a l’Institut del Teatre, i mentre hi estudiava va debutar als 19 anys en unes funcions de commedia dell’arte al Mercat de les Flors. No obstant això, el seu debut oficial va ser l’any 2000 al Teatre Lliure a l’obra Fashion Feeling Music.[3] Des d’aleshores ha participat a nombroses produccions, tant de teatre com de cinema o televisió.

Del 2015 al 2018 va interpretar un personatge a la sèrie Merlí de TV3.

[/tab]

[/tab]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.