Data: Diumenge 26 de maig 2024, 18:30h

Lloc: Sala El Centru

Preu: 15€ (8€ presentant el carnet dels Amics)

 

Teatre.

Qui no ha parlat amb algú sense recordar el nom del seu interlocutor? O de què el coneix?

Qui no ha compartir seient en un tren o avió i li ha tocat un passatger al costat no massa… recomanable?

Qui no ha anat a sopar a un restaurant de disseny i s’ha quedat bocabadat veient un plat tan gran i la minsa quantitat de menjar… i el compte?

Aquests són alguns dels arguments de les divertides situacions que es poden veure en:
Històries curtes en espais tancats.

El que més enganxa d’aquesta peça teatral, és que les petites històries són tretes de la vida real i per això, el públic sovint s’hi sent identificat. Reviu situacions
amb un canvi de rol, de víctima a espectador. La gent riu d’allò que, en un altre moment el va fer patir.

L’objectiu final d’aquesta obra és garantir la rialla durant la seva representació ja que riure i desconnectar durant una estona… pot arribar a ser una gran teràpia.

MONTSE PARRA
ELISABETH CAPELLA
PILAR PALOMO
CARME PASCUAL
ROSER COSTA
MERCÈ MORELL
PERE FRANCESCH
JOAN ORTONEDA
XAVI CERRATO
PEP ELLICER
DIRECCIÓ: TERE FRANCH
REGIDORIA: ROSER PIQUÉ
LLUMISO: PEPPRAT
PERRUQUERIA I MAQUILLATGE: CARMEPASCUAL i TEREFRANCH
ESCENOGRAFIA: MONTSE PARRA i TERE FRANCH
DISSENY GRÀFIC: JORDI BENAIGES


VICENTE CAÑON

Vicente Cañón Verdasco (Tarragona 1964) és un professional amb una àmplia i diversa trajectòria en les arts escèniques, com a actor i director i també com a professor d’art dramàtic. D’estudis: interpretació per l’Escola Municipal d’Art dramàtic Josep Yxart de Tarragona, monitor de teatre infantil per la Cia Zàlata i el Ministerio de Trabajo, expert en Pedagogia del teatre per la Fundación ICSE i la Universidad Pontificia de Comillas, formador de formadors per l’ICE de la Universitat Politècnica de Catalunya, i animador infantil i geriàtric pel Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya.

Ha estat monitor de teatre infantil a nombroses escoles de les comarques tarragonines i director, entre d’altres, de les companyies 45 RPM, col·lectiu de dones de Parc Riu-Clar i de la Casa del Mar, Carpe Diem, Canongin’s i Toca… teatre. Actor als grups Skup, Espai de Troc, Strats, Carro de Baco, Antagonista teatre, etc. Com a autor i director, les seves obres han obtingut premis i reconeixements arreu de Catalunya.

Com autor i director, les seves obres han obtingut premis en diversos concursos de teatre per adults, com a dramaturg i en concursos de teatre infantil.

[/tab]

[/tab]

[/tab]


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.