Data: Dissabte 20 d’abril 2024, 19:30h

Lloc: Sala El Centru

Preu: 15€ (8€ presentant el carnet dels Amics)

 

Teatre.

A l’Àngels no li importa morir sola ni abans d’hora. No li importa morir atropellada o engegar-se un tret. L’Àngels està llesta per fotre el camp. Però només marxarà sabent que alguna cosa en ella és certa, que alguna part de la seva vida ha estat viscuda amb autenticitat. Un racó a la penombra; una actriu en decadència; una desconeguda; un poeta vergonyós. A fora plou. O ho sembla.

Autora: Glòria Granell
Direcció: Pau Ferran
Intèrprets: Oriol Grau, Cristina Murillo i Marc Pinyol
Escenografia i vestuari: Estel Cristià i Maria Alejandre
Disseny d’il·luminació: Irene Ferrer
Música original: Roger Conesa
Caracterització: Alexandra Alcañiz
Assessoria de moviment: Ana Corredor
Producció: Miquel Salom
Premsa i comunicació: Anna Fernández
Fotografia i disseny gràfic: Albert Rué
Producció Executiva: Joan Negrié
Sastreria: Paloma Arza

GLÒRIA GRANELL
Es gradua en Cinema i Audiovisuals a l’ESCAC. Continua els seus estudis a l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès, la Sala Beckett, l’Escola de Narrativa Terapèutica, l’Escola de lletres de Tarragona i el Teatro de los Sentidos, on participa en la seva primera producció teatral, “Oniria”.
La seva passió pel potencial transformador – individual i col·lectiu – de l’art d’explicar històries, la porta a explorar la narració oral a la International School of Storytelling, a Anglaterra. Crea la performance “Active roots”, una narració íntima que sondeja els seus propis abismes i reflexiona entorn la voluntat de canviar el món. La performance recorre diferents països d’Europa acompanyada d’un workshop on treballa i experimenta amb la narració d’històries autobiogràfiques com a procés artístic.
El seu conte “Àngela Maria” es publica com a finalista del Premi Tinet de Narrativa curta (Premis literaris Ciutat de Tarragona) i “D’ous, gallines, i altres bèsties” guanya
el Certamen de Relats Breus Antònia Abelló Filella. “ De com l’avi va desaparèixer” és el seu primer conte infantil, s’ha publicat a Corea, Rússia, el País Basc i Taiwan. El 2019 escriu “La grada”, un text teatral fruit d’un procés de creació col·lectiva de tres mesos on acompanya a diferents joves a narrar les seves experiències personals entorn les violències masclistes. L’obra s’estrena al Teatre Metropol de Tarragona a càrrec de Tornavís Teatre i es representa en diferents poblacions de Catalunya. La mateixa companyia produeix el seu següent text “Les qui venen amb mi”, una obra basada en entrevistes enregistrades als campaments de refugiats sahrauís. “Que se la mengin els coloms (i la portin a casa)” s’estrena el 2020 com a producció del Festival Internacional de Teatre de Tarragona i més tard arriba a Girona en el marc del Festival Inundart. “Tornaria a viure com si fos un llangardaix”, produït per la Sala Trono, és el seu últim treball.

PAU FERRAN
És actor i creador escènic; s’ha format al Laboratoire International de Création artistique “Les Subsistances” de Lyon, a l’Escola de Teatre de Reus i a l’Obrador Internacional de la Sala Beckett. És llicenciat en humanitats per la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona, completa la seva formació al Theaterwissenschaft de la Universitat de Munich i a l’Université Populaire de Lyon.
Al teatre ha estat dirigit per Nelson Valente a “Els gossos” (Villarroel), Jordi Prat i Coll a (Sala “Saturnal” (Sala Beckett), Alberto Díaz a “El llarg dinar de Nadal” (El Maldà), per Israel Solà a “Això és tot” (Sala Trono) i a “Al sostre” (Sala Trono i Escenari JoanBrossa), per Àngel Llàcer a “La doble vida d’en John” (Teatre Condal),
“Els bojos del bisturí” (Teatre Condal) i “Molt soroll per no res” (Teatre Nacional de Catalunya), per Marilia Samper a “El telèfon és la teva vida” (Festival Temporada Alta), entre d’altres.El 2019 crea i dirigeix la seva pròpia peça “Una altra nit”, juntament amb Bàrbara Roig (Sala Trono i El Maldà) i el 2021 crea i dirigeix “Poema Inacabat” al Teatre Bartrina de Reus i el 2023 crea juntament amb Bàrbara Roig i Carlota Grau la Peça “Lot 5/6. Pedra” (Sala Trono – Teatre Bartrina). Ha fet d’ajudant de direcció de Nelson Valente i Mònica Bofill. En el terreny audiovisual ha participat en diferents llargmetratges de directors com Neus Ballús o David Victori, ha presentat el programa “Kukurota” al Canal Súper 3 i des de 2018 forma part del repartiment de la sèrie “Com si fos ahir” produïda per TV3 i dirigida per Sònia Sánchez. És el director artístic de la productora teatral Produccions de Lo Nostro.

ORIOL GRAU
Actor i director de teatre, ràdio i televisió. S’inicia a Tarragona compaginant els estudis de teatre i música amb la feina de cantant d’orquestra. Autor i director del Col·lectiu de Teatre Necessari Trono Villegas, i impulsor de la Sala Trono. És mestre del ball de Dames i Vells de Tarragona. Ha treballat per El Terrat de Produccions S.L., on va codirigir la sèrie “Plats Bruts”, entre altres col·laboracions. Ha estat cap de programes d’entreteniment de TV3. Des del 2003 és professor
associat a la Universitat Rovira i Virgili, en l’assignatura de Comunicació no verbal i expressió corporal.

CRISTINA MURILLO
És actriu; formada tant en interpretació com també amb cant o dansa. Destaca la seva llicenciatura a l’Institut del Teatre de Barcelona (2013) i l’obtenció fins al vuitè títol de The Royal Academy of Dance de Londres. La seva experiència laboral hi destaquen els espectacles de teatre musical com el musical “Hoy no me puedo levantar”, “Boig per tu, el musical de SAU”, “Scaramouche” o “Alicia al país de les meravelles”. També ha participat en diverses produccions al Gran Teatre del Liceu de Barcelona
amb “L’italiana in Algeri”, “Ariadne auf Naxos” o “Il Trovatore”.

MARC PINYOL
Format en tècniques d’interpretació al Col·legi de Teatre de Barcelona. Ha treballat com a actor a Port Aventura World a les temporades 2018- 2021. Actor i dramaturg de “Crysalide”. Actor de la cia. Tornavís Teatre de “Refugiats”, “La mà invisible”, “Les qui vénen amb mi”, i “L’aparador”. L’últim treball ha estat d’ajudant de direcció i co dramaturg en el projecte “Entre tu i jo no en fem un”, dirigit per Ester Nadal, estrenat al Desembre de 2022.

[/tab]


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.