Data: Dissabte 30 d’abril de 2022, 21h

Lloc: Sala El Centru

Preu: 15€ (8€ presentant el carnet dels Amics)

 

Teatre de l’absurd.

Aquesta obra, un referent del teatre de l’absurd, és un compendi d’esquetxos escrits per aquest pallasso, actor, dramaturg i cineasta alemany de la primera meitat del segle XX. La seva obra va tenir una gran influència en autors posteriors com Samuel Beckett i Bertolt Brecht.
Les tafalitats són petites peces hilarants i desconcertants, que juguen amb el llenguatge i que podrien ben bé ser representades en un cabaret. La versió que en fa la Moixera està dirigida per la Cristina Masdéu i la Roser Martínez. Totes dues són conegudes del públic vila-secà, perquè també formen part de la companyia Entrellaçats. A més, Roser Martínez ha passat recentment pel programa El llop de TV3.

Amb
Montsant Gomis
Cristina Masdeu
Roser Martínez
Francesc Massana
Maria Massana

Direcció
Roser Martínez
Cristina Masdeu

Espai escènic i atrezzo
Carme Andreazzini
Montse Pujol
Maria Casado

So
Anton Ferraté
Pep Gomis

Il·luminació
Joan Agràs
Marcel Ollé
Antonio Roig

Perruqueria
Jaume Perruquers

Maquillatge
Centre d’estètica Diana

Disseny del programa
Pep Salvat, The Visual
Partners

[/tab]

Karl Valentin va ser un còmic bavarès, intèrpret de cabaret, pallasso, autor i productor de cinema. Va tenir una influència significativa en la cultura alemanya de Weimar. Valentín va protagonitzar moltes pel·lícules en silenci durant els anys vint, i de vegades va ser anomenat “Charlie Chaplin d’Alemanya”
Des de molt jove presenta esquetxos inspirats en personatges reals del seu barri. La seva carrera es veu truncada per la Segona Guerra Mundial. Valentin va produir una gran quantitat de monòlegs, cançons,
números de clown, esquetxos i comèdies breus. La necessitat de gaudir del seu teatre i del seu humor fa que, amb el temps, sigui indispensable recopilar els seus textos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.