Data: Dissabte 24 d’octubre 2020, 20:30h

Lloc: Sala El Centru

Preu: 12€ (8€ presentant el carnet dels Amics)

 

Teatre comèdia.

EL CLUB BILDELBERG travessa una crisi profunda. Per primer cop els seus plans de control global comencen a fallar, i les persones més poderoses del planeta no pensen tolerar que el món sigui can pixa. Ha arribat l’hora de tornar a prendre el comandament, aquest cop amb l’ajuda de la intel·ligència artificial, en aquesta cimera convocada amb la màxima urgència. Fins i tot els més rics de l’univers saben que toca fer canvis, toca fer variacions.

Amb
Oriol Grau
Albert Mora
Alexandra Palomo

Direcció
Joan Maria Segura i Bernadas

Col·laboració
Paloma Arza,
Fermí Fernàndez
Montse Teuler

Vestuari
Hanane Laaroussi
Paloma Arza
Oriol Grau

Utilleria
Oriol Grau
Sala Trono

Música original
Enric ‘Xato’ Grau

Disseny audiovisual
Albert Rué

Maquillatge i caracterització
Always MakeUp

Disseny de vestuari
Joan Maria Segura i Bernadas

Coreografies
Alexandra Palomo
Joan Maria Segura i Bernadas

Construcció titella — Eudald Ferré

Joan Maria Segura i Bernadas

Llicenciat en Direcció i Dramatúrgia per l‘Institut del Teatre de Barcelona i estudia interpretació, cant i dansa a diferents escoles de Barcelona i Madrid. Ha estat director escènic i coreògraf de la companyia Egos Teatre des del 2007 fins el 2013. Dirigeix Troia de Cor de Teatre (TNC), Una habitació buida de Marc Artigau i Clara Peya (Teatre Eòlia), Cabareta (Finalista Max 2018) de Maria Molins i Bárbara Granados (Espai lliure/Sala Muntaner), You say tomato de Joan Yago (Sala Trono-Sala Muntaner), Estranha forma de vida amb textos de Fernando Pessoa (El Maldà), Boges de José Pascual Abellán (Sala Muntaner), Lo tuyo y lo mío (Teatre Capitol), El Crim de Lord Arthur Savile d’Egos teatre (Teatre Nacional de Catalunya). Per aquest espectacle ha estat nominat com a millor director d’escena als Premios de Teatro Musical 2011-12 i als Broadwayworld Spain 2011-12, Udol de Marilia Samper- Q-Ars Teatre (Teatre Lliure. Festival Grec), Contra el progrés d’Esteve Soler-Teatre Al Detall (Sala Beckett), El somni d’una nit d’estiu de W. ShakespeareParking Shakespeare, killer de Guillem Clua i Xavier Mestres (Sala Muntaner), La casa sota la sorra d’Egos Teatre (Teatre Nacional de Catalunya), Ruddigore o la nissaga maleïda, d’Egos teatre (Versus teatre- Per aquest espectacle va ser nominat com a millor director d‘escena als Premios Gran Vía de Teatro Musical 2007-08).
Fa de coreògraf en diversos espectacles com: Concert de Sant Esteve del Palau de la Música 2016 (dirigit per March
Rosich), T’estimo ets perfecte, ja et canviaré dirigit per Elisenda Roca, Concha, yo lo que quiero es bailar dirigit per Josep Maria Pou, La dona vinguda del futur de Marc Rosich, Videoclip Ara i aquí de la cantant Beth (direcció Lyona), a molts espectacles de Q- Ars Teatre, així com la Gala Catalunya aixeca el teló (2014-15), Gala dels Goya 2013 entre d’altres. Ha dirigit també espectacles per a públic familiar: La nena dels pardals de Jordi Palet amb Teatre Al Detall (Sat) (Premi Butaca 2018, Premi de la Crítica 2017, Premi Enderrock, Premi Mostra d’Igualada), L’Endrapasomnis de Jordi Palet amb la cia Teatre Al Detall (Mostra d’Igualada) (Premi de la Crítica 2015), Històries elèctriques (Auditori), El Planeta Lares de Daniela Feixa amb la Cia Q-Ars Teatre (La seca), Llepafils de Jordi Palet amb Teatre Al Detall (Jove Teatre Re- gina), En Joan sense por, d’Egos petits (Premi millor espectacle de la Mostra d’Igualada) Com a docent treballa a l’escoles Superiors d’Art dramàtic d’Eòlia i a l’Institut del Teatre fent de professor d’interpretació i dirigint el Taller de 4t de musical El temps de Planck de Sergi Belbel i Òscar Roig (Teatre Estudi), Rent de Jonathan Larson, El coronel ocell/Songs for a new world de Hristo Boitxev/J.R. Brown, Urinetown de Mark Hollmann i Greg Kotis (Teatre Ovidi Montllor) i La comèdia dels errors de Shakespeare/Rodgers/Hart, Passing Strange de Mark Stewart (Teatre Estudi).

La SALA TRONO de teatre i dansa es va iniciar com a productora teatral l’any 2008. En aquest enllaç hi trobareu tota la informació sobre les seves produccions i la seva trajectòria.
www.salatrono.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.